خانه هوشمند, ویدیو پروژکتور

ویدئو پروژکتور چیست؟ بررسی 4 نوع پروژکتور

%فروشگاه خانه هوشمند نبکا%

ویدیو پروژکتور چیست؟ معرفی 4 نوع ویدئو پروژکتور!

ویدئو پروژکتور، دستگاهی الکترونیکی، که با مکانیزمی خاص است که محتوای انتخابی کاربر را در ابعاد بزرگتر نمایش می هد. این محتوا می تواند، تصویر ثابت یا ویدئو باشد. به طور کلی ویدئو پروژکتور ها به 4 دسته تقسیم می شوند که در ادامه مقاله به معرفی آنها خواهیم پرداخت. ابتدا اجازه دهید به تاریخچه ویدئو پروژکتور بپردازیم.

 

ایده ویدئو پروژکتور

ماجرا از این قرار بود که دانشمندان مسلمان، نظریاتی در خصوص چگونگی شکل گرفتن بینایی و مشاهده اشیاء داشتند. ایده آنها این بود که چشم برای دیدن اجسام نوری به آنها می تاباند و بازگشت آن نور، شیء را قابل مشاهده می کند.(تشبیه فرد محبوب به نور چشم نیز از همین جا سر درآورد.) دانشمندی به نام ابن هیثم با این نظر مخالف بود. معتقد بود ستارگان که دیده می شوند، بسیار دورند اما چشمان ما خیلی سریع آنها را می بیند. ابن هیثم برای اثبات حرف خود آزمایشی کرد که ناخواسته اولین ویدئو پروژکتور جهان را خلق کرد. مخترع ویدئو پروژکتور، در مقابل نور آفتاب، چادری سیاه بر پا کرد و سوراخی کوچک در آن ایجاد کرد. پرتو نور به روی دیواره چادر افتاد؛ بنابراین همه فهمیدند که خود نور موجودیت دارد.
بازتاب نوری که ازتصاویر به داخل چادر می آمد، تصاویر بیرون چادر را روی دیواره می انداخت! این اولین ویدئو پروژکتور جهان بود که بین اشراف جذابیت بسیاری پیدا کرد. سرمایه داران قرن پنجم ساعت ها به تماشای تاریک خانه ابن هیثم می آمدند و از این اختراع لذت می بردند.

 

اولین ویدئو پروژکتور الکتریکی

آنچنان که از نامش پیداست، این ویدئو پروژکتور برای اختراع شدن باید تا کشف برق صبر میکرد. در قرن 17 میلادی دستگاهی مشابه اتاق تاریک ابن هیثم ساخته شد، با این تفاوت که نور از خود دستگاه ساطع می شد و تصاویر دلخواه را درون آن قرار می دادند.مهم ترین ویژگی این دستگاه بزرگنمایی تصاویر در آن بود. در آن زمان مردم از دیدن تصویر یک حیوان درنده خو که برروی پرده اتاقی تاریک ظاهر می شود، تا حد مرگ وحشت میکردند. این دستگاه را فانوس جادویی نام گزاری کردند، چرا که شعبده بازان از آن برای سرگرم کردن مردم بهره می بردند.
اپیسکوپ ها:
پس از شناخت پتانسیل های فانوس جادویی، نظامیان برای نمایش نقشه های جنگی و بررسی استراتژی های خود، با چند لامپ هالوژنی بزرگ و عدسی های شفاف تر، آن را تقویت کردند. این دستگاه اپیسکوپ نامیده شد. اپیسکوپ ها ساختاری به مراتب پیچیده تر از فانوس جادویی داشتند.برای بزرگنمایی تصویر به قدر کافی، از آینه ها و عدسی های متعدد بهره می گرفتند.تمام اختراعات بازنمایی تصاویر تا قبل از اختراع جنکینز، صرفا به بازتاب تصاویر ثابت کمک میکردند و نوعی اسلایدر به حساب می آمدند. اما در بخش بعدی به معرفی اولین ویدئو پروژکتور خواهیم پرداخت.

 

فرانسیس جنکینز و ویدئو های متحرک

فرانسیس جنکینز نخستین فردی بود که موفق به ساخت یک پروژکتور جهت نمایش تصاویر پیوسته شد. او دستگاهی را اختراع کرد که می‌توانست مجموعه عکس‌های به هم پیوسته را دریافت کرده و با سرعت یک بیست و چهارم ثانیه هر عکس را روی پرده نمایش دهد. در واقع این دستگاه در هر ثانیه قابلیت پخش 24 تصویر پیوسته را داشت. اختراع جنکینز، شروع سینما بود؛ مبنی بر همین مساله، سرمایه گذار او اختراعش را دزدید و به دلیل شهرت روز افزون توماس ادیسون، نامی که برای به شهرت رساندن دستگاهش انتخاب کرد، (ادیسون ویتاسکوب) بود. تا سالها مردم گمان میکردند ادیسون مخترع این دستگاه می باشد.

 

اجزائ ویدئو پروژکتور

لنز

لنز ویدوئو پروژکتور از نمای نزدیگ

 


 

2. لامپ

لامپ ویدئو پروژکتور و اجزاء آن

 


 

3. کانکتور HDMI یا USB

 

کانکتور HDMI ویدئو پروژکتور

 


4. پاور یا منبع تغیذیه

پاور ویدئو پروژکتور از نزدیک


 

5. بلندگو (برای پخش صدا)

بلندگوی داخلی ویدئو پروژکتور


 

6. کنترل

کنترل ویدئو پروژکتور از نزدیک

 


7. کانکتور LAN

پورت های ویدئو پروژکتور


انواع ویدئو پروژکتور

ویدئو پروژکتور ها انواع بسیار زیادی دارند؛ اما به طور مختصر میتوان آن ها را در 4 دسته کلی قرار داد.

4 نوع مختلف ویدئو پروژکتور

1. ویدئو پروژکتورهای DLP

DLP مخفف عبارت digital light processing میباشد که به معنی پردازشگر دیجیتالی نور است. برای ساخت تصویر، حلقه ای کوچک متشکل از تمام رنگ ها در این نوع پروژکتور وجود دارد که پیوسته در حال چرخیدن است. این نوع ویدئو پروژکتور میتواند تک تراشه ای و یا سه تراشه ای باشد. برای انعکاس تصویر در این نوع پروژکتور، از آینه های کوچک استفاده می شود.
پروژکتور DLP شامل تراشه‌ای است که از میلیون‌ها آینه میکروسکوپی تشکیل شده است که هر یک از آن‌ها، قابلیت تنظیم مستقل را دارند. این آینه‌ها یا به سمت نور حرکت می‌کنند (برای تولید پیکسل‌های روشن) یا از آن دور می‌شوند. (برای تولید پیکسل‌های تیره) برای ایجاد تصاویر رنگی، چرخه رنگی، مدام در حال چرخیدن است.

 

مزیت های ویدئو پروژکتور DLP

• از آنجایی که «پیکسل‌ها» (آینه‌ها) در این نوع پروژکتور بسیار نزدیک به هم هستند، تصویر شفاف تر و نرم تر به نظر می رسد. این مساله در برنامه های ویدیویی و در وضوح های پایین تر بیشتر قابل توجه است.

• پروژکتورهای DLP نسبت کنتراست بالاتری دارند.

• پروژکتورهای DLP معمولاً کم صداتر هستند.

• پروژکتورهای DLP نسبت به نمونه های LCD خود، کوچکتر و سبک تر هستند زیرا سیستم به جای سه پنل فقط به یک پنل نیاز دارد.

• از آنجایی که پروژکتورهای DLP دارای لنز مهر و موم شده هستند، برای محیط های دارای گرد و غباری یا محیط های آکنده از دود، ایده آل هستند.

مقایسه دو نوع تصویر در دو نوع پروژکتور

معایب ویدئو پروژکتور DLP

• تعداد کمی از کاربران پروژکتورهای DLP ممکن است از “اثر رنگین کمان رنج ببرند(حالتی که پروژکتور شما فلاش های رنگی میزند).این فناوری در طول سال‌ها بسیار بهبود یافته است و تعداد افرادی که متوجه این اثر می‌شوند.

• اگر کیفیت رنگ برایتان خیلی مهم است، این نوع پروژکتور مناسب شما نیست. اگرچه این موضوع در جدیدترین مدل ها به سختی قابل توجه است، پروژکتورهای DLP در ارائه رنگ ها به خوبی مدل های LCD نیستند. این موضوع می‌تواند برای عکاس ها یا هرسازمانی که کیفیت رنگ نقش تعیین کننده ای دارد مهم باشد.

 

2. ویدئو پروژکتورهای LCD

پروژکتور LCD نوعی پروژکتور مبتنی بر نمایشگرهای کریستال مایع است که می تواند تصاویر، داده ها یا ویدئو را نمایش دهد. یک پروژکتور LCD بر روی فناوری انتقال کار می کند. پروژکتورهای ال سی دی به دلیل ارزان تر بودن تولید و ایجاد رنگی بسیار خوب، نست به جایگزین های دیگر محبوبیت بیشتری دارند. این پروژکتور ها معمولاً در جلسات کاری، ارائه ها و سمینارها استفاده می شوند.
ویدئو پروژکتور LCD چگونه کار می کند؟
پروژکتور LCD از یک لامپ استاندارد به عنوان منبع نور استاندارد استفاده می کند. یک پروژکتور LCD به نور منبع اجازه می دهد تا از سه پنل نوری نمایشگری موسوم به “کریستال مایع رنگی” عبور کند. پانل ها به نوبه خود به برخی از رنگ ها اجازه عبور می دهند و برخی از رنگ ها را برای تشکیل تصاویر روی صفحه، مسدود می کنند.

استفاده از پروژکتور LCD مزایای متعددی دارد. خروجی لومن بالاتر را می توان با یک پروژکتور LCD با هزینه کمتر در مقایسه با پروژکتور پردازش نور دیجیتال DLPارائه داد. همچنین می تواند روشنایی بیشتری را با مصرف انرژی کمتر ارائه دهد. برخلاف پروژکتورهای DLP، پروژکتورهای ال سی دی از اثر رنگین کمانی و پراکندگی رنج نمی برند. یکی دیگر از ویژگی های برجسته پروژکتورهای LCD وضوح تصویر آنها و ارائه بزرگنمایی بیشتر زوم است.
با این حال، معایب خاصی در ارتباط با پروژکتورهای LCD وجود دارد. آنها می توانند نسبتاً حجیم تر از سایر پروژکتورها باشند و قابلیت حمل کمتری دارند. پنل های LCD عمر محدودی دارند، کنتراست بالایی ندارند و ممکن است در آنها پیکسل های سیاه و مرده ایجاد شود. تعمیر و نگهداری می تواند در مورد پروژکتورهای LCD در مقایسه با سایر پروژکتورها بیشتر باشد. اگر یک پروژکتور LCD به طور مکرر در مدت زمان طولانی استفاده شود، ممکن است تصویری که توسط آن نمایش داده می شود خراب شود و همچنین سریعتر از پروژکتورهای DLP گرم می شود.

 

3. ویدیو پروژکتورهای LCoS

فناوری LCoS چیست؟

LCoS مخفف Liquid Crystal Technology مبنی بر سیلیکون است. این نوع ویدئو پروژکتور، ترکیبی بین DLP و LCD می باشد. پروژکتورهای DLP از آینه های کج برای انعکاس نور به داخل یا دور از لنز استفاده می کنند؛ در حالی که پروژکتورهای LCD از کریستال های مایع روی پانل های شیشه ای استفاده می کنند که میزان نور عبوری را تعدیل می کند. پروژکتورهای LCoS فناوری انعکاسی DLP را ترکیب می‌کنند اما نور را با استفاده از کریستال‌ها، مشابه LCD، مسدود می‌کنند. این مساله باعث تولید رنگ های سفید خالص تر و رنگ های سیاه عمیق تر می شود.
مانند آنچه پیشتر گفته شد، LCoS نیز یک فناوری سه تراشه ای است که نور را در کانال های آبی، سبز و قرمز اولیه کنترل می کند. یعنی پروژکتور LCoS می تواند به جای استفاده از چرخه رنگ چرخان مانند پروژکتور DLP، رنگ ها را به طور همزمان ارائه دهد. وضوح پروژکتورهای LCoS معمولاً در کلاس SXGA و بالاتر یافت می شود.

 

مزایا ویدیو پروژکتورهای LCoS

پروژکتورهای LCoS معمولاً دارای وضوح بالاتری نسبت به فناوری‌های DLP و LCD هستند.
هیچ “افکت رنگین کمانی” با پروژکتورهای LCoS مانند آنچه با یک DLP پیدا می کنید وجود ندارد. “اثر رنگین کمان” نتیجه تک تراشه و چرخ رنگ چرخان است.
کنتراست یک پروژکتور LCoS معمولاً بهتر از یک تلویزیون پلاسما است.

 

معایب ویدیو پروژکتورهای LCoS

تا کنون سبک ترین پروژکتور ساخته شده با فناوری LCoS تا به امروز 12 پوند وزن دارد. بنابراین این پروژکتورها نه قابل حمل هستند و نه جمع و جور.
DLP با واضح‌تر نشان دادن صحنه‌های سریع، بهتر از LCoS با تاری حرکت مقابله می‌کند. به عبارتی تصویری که پروژکتور های DLP ارائه می کنند شفاف تر است.

سوالات رایج
LCOS مخفف چیست؟
(Liquid crystal on silicon) یک صفحه نمایش از کریستال مایع می باشد که با استفاده از یک لایه کریستال مایع در بالای صفحه پشتی سیلیکونی به نمایش تصاویر می پردازد.
پروژکتور DLP یا 3LCD کدام بهتر است؟
به طور خلاصه، تفاوت بین پروژکتورهای 3LCD و DLP در این است که پروژکتورهای 3LCD روشنایی بالاتری را با وات مشابه و هزینه کمتر ارائه می دهند، در حالی که فناوری DLP کیفیت تصویر و رنگ های بهتری را ارائه می دهد.

پروژکتور 3 تراشه DLP چیست؟
یک پروژکتور DLP سه تراشه ای با یک منشور نور را از لامپ جدا می کند و هر رنگ اصلی نور به تراشه DLP خودش هدایت می شود، سپس دوباره ترکیب شده و از طریق لنز به بیرون هدایت می شود. کاربرد سیستم‌های سه تراشه‌ای در سینماهای خانگی رده بالا، ،سالن های بزرگ و سیستم‌های پروژکتور DLP Cinema در سینماهای دیجیتال میباشد.
بهترین فناوری برای پروژکتور چیست؟
سه فناوری اصلی برای نمایش استفاده می شود پروژکتورهای DLP تصاویر واضحی ارائه می دهند، نیازی به فیلتر ندارند، زمان پاسخگویی بهتر و همچنین قابلیت نمایش سه بعدی دارند.

 

4. ویدئو پروژکتورهای LED

پروژکتورهای LED چگونه کار می کنند؟

LED یا دیود، منبع نور کوچکی است که با عبور جریان الکتریکی از آن می درخشد. برای چندین دهه LED ها به عنوان چراغ های هشدار یا نشانگر در دستگاه های الکترونیکی استفاده می شدند. جالب است بدانید اولین LED ها به رنگ قرمز محدود بودند اما دیری نگذشت که هم از نظر قدرت و هم از نظر انعطاف پذیری، برای تولید رنگ های مختلف و شدت نور قوی تر، پیشرفت کردند.
انواع پروژکتور های قبل یادتان هست؟ یک لامپ صورت تصویر زیر نوری به شبکه ای از رنگ ها ارسال می کرد و با چرخش شبکه، تصاویر شکل می گرفتند. حال تصور کنید خود لامپ بدون نیاز به شبکه رنگ ها را تولید میکرد! قطعا با پروژکتوری سبک تر، ارزان تر و مقاوم تر مواجه می شدید.
برخلاف پروژکتورهای مبتنی بر لامپ که نور سفید را به رنگ تبدیل می کنند، پروژکتورهای LED مستقیماً با ترکیب LED در سه رنگ نور قرمز، سبز و آبی، رنگ را تولید می کنند. این راه حل یک پالت رنگ گسترده تر را ارائه می دهد که منجر به رنگ های طبیعی و زنده تر می شود.

 

مزایای پروژکتورهای LED

پروژکتورهای LED مزایای زیادی نسبت به پروژکتورهای مبتنی بر لامپ سنتی دارند، هم از نظر تجربه مشاهده و هم از نظر سهولت کار. ال ای دی ها پس از روشن شدن نیازی به گرم شدن و در زمان خاموش شدن نیازی به خنک شدن ندارند. با این کار مدت زمانی که باید منتظر بمانید تا پروژکتور راه اندازی شود، به حداقل می رسد.

LED ها نه تنها سهولت در استفاده دارند، بلکه با محیط زیست نیز سازگارترند. آنها برای کارکردن به انرژی کمتری نیاز دارند و تا 50 درصد انرژی بیشتری نسبت به همتایان مبتنی بر لامپ خود صرفه جویی می کنند. و از آنجایی که طول عمر آنها 30000 ساعت است (مطابق با استفاده از 4 ساعت در روز برای بیش از 20 سال)، پروژکتورهای LED نیاز به تعمیر و نگهداری بسیار کمتری دارند. این مساله همچنین به معنای کاهش لامپ های جیوه ای سمی پروژکتورهای سنتی است که به آلودگی محیط زیست دامن میزنند. شما می توانید یکی از بهترین ویدئو پروژکتور های پرتابل بازار را از این صفحه خریداری کنید.

 

چطور از ویدئو پروژکتور استفاده کنیم؟

  1. پروژکتور را روشن کنید
  2. پوشش لنز پروژکتور را بردارید.
  3. سیم برق را به ورودی برق پروژکتور وصل کنید.
  4. سیم برق را به پریز برق وصل کنید. چراغ پاور پروژکتور نارنجی می شود.
  5. دکمه پاور روی پروژکتور یا کنترل از راه دور را فشار دهید تا پروژکتور روشن شود.

 

9 دستور العمل استفاده بهتر از ویدئو پروژکتور

1. مکان مناسب را پیدا کنید

اولین قدم این است که بفهمید می‌خواهید آن را کجا قرار دهید. شما به فضای کافی برای خود پروژکتور و ترجیحا پرده یا دیواری کاملا سفید نیاز دارید. هر چه آن فضا بزرگتر باشد، بهتر است. پروژکتورها می توانند تصاویری به اندازه 40 یا 50 اینچ ارائه دهند. به خاطر داشته باشید که تصاویر بزرگ‌تر کم‌نورتر می‌شوند.
تصاویر بزرگتر همچنین نیاز دارند که پروژکتور را بیشتر به عقب ببرید. و تا زمانی که پروژکتور را روی سقف نصب نکنید، نمی توانید در مسیر پرتو بنشینید، بنابراین ترتیب صندلی را در نظر بگیرید.
اکثر شرکت های تولید کننده پروژکتور ماشین حساب های اندازه صفحه نمایش را در وب سایت های خود ارائه می دهند که به شما امکان می دهد بفهمید مدل خاصی که مد نظر شماست در چه فاصله ای نصب می شود.

 

2. صفحه نمایش را تنظیم کنید (اختیاری)

اگر صفحه نمایش دارید، مرحله بعدی تنظیم آن است. و ما به شدت صفحه نمایش را توصیه می کنیم. این یک سطح خالی یکنواخت را فراهم می کند (بدون کلیدهای نور یا سایر “ویژگی های” دیوار)، و صفحه نمایش می تواند نور پروژکتور شما را بهتر از دیوار منعکس یا تقویت کند و تصویر روشن تری ارائه دهد.قبل از اینکه به طور دائم هر چیزی را نصب کنید، یک اجرای آزمایشی با پروژکتور و صفحه نمایش انجام دهید تا مطمئن شوید که اندازه ها و فواصل خود را درست تعیین کرده اید.

 

3. ارتفاع مناسب را بدست آورید

برای این روش، فرض می‌کنیم که از متداول‌ترین جهت نمایش استفاده می‌کنید: چه بخواهید پروژکتور خود را روی سقف نصب کنید و چه بخواهید آنرا روی میز بگذارید، ارتفاع برای شما کلمه ای کلیدیست. اگر ارتفاع مناسب را به دست نیاورید ممکن است تصویر برایتان با نسبت های خطا نمایش داده شود. برای تنظیم دقیق ارتفاع به دفترچه راهنما یا سایت پیشنهادی شرکتی که پروژکتور خود را خریدید مراجعه کنید.
اکثر پروژکتورها دارای قابلیت ” upwards throw ” هستند. این به این معنی است که تصویر در بالای مرکز لنز پخش می شود. مقدار بالاتر بسته به مدل متفاوت است. در صورت داشتن این قابلیت، حتی اگر فاصله مناسب یا ارتفاع مناسبی ندارید، کارتان راحت تر خواهد بود و زیاد دچار دردسر نمیشوید.

 

4. همه چیز را به برق وصل کنید و آن را روشن کنید

توجه داشته باشید که هنوز پروژکتور خود را به طور کامل نصب نکرده اید. چرا که اگر ایرادی وجود داشت قابلیت جابه جایی داشته باشید.
یک کابل HDMI بلند تهیه کنید. آنرا به خروجی مخصوصش در دستگاه متصل کنید.یادتان باشد که منبع تغذیه یا همان دوشاخه را به برق متصل کنید. سعی کنید به بلندگوهای ویدئو پروژکتور اکتفاء نکنید، چرا که علیرغم صدای کمشان، اصلا برای استفاده طولانی مدت ساخته نشده اند. شما میتوانید بلندگو، ساند بار یا اسپیکر های بیسیم نیز تهیه کنید(البته فقط اگر دستگاهتان از آن پشتیبانی میکند)
پس از اتصال همه کابل ها، تصاویر مختلف را بررسی کنید. اگر یک پروژکتور 4K دارید حتما محتوای 4K را تماشا ‌کنید تا مطمئن شوید که سیستم شما می‌تواند این وضوح را به نمایش بگذارد. فقط به این دلیل که می تواند 1080p را کنترل کند به این معنی نیست که می تواند 4K انجام دهد.

 

5. به کمک یک تراز تست بگیرید

یک تصویر تراز، می تواند به شما کمک کند مطمئن شوید که همه چیز را آماده کرده اید.  از طرف دیگر، می توانید چراغ ها را خاموش کنید و فقط ببینید که لبه های تصویر کجا هستند. مطمئن شوید که از محتوای ویدیویی واقعی استفاده می کنید.
اگر تصویر مستطیلی نیست، احتمالاً به این دلیل است که دقیقاً عمود بر صفحه نمایش نیست. دقیق اندازه گیری کردن فاصله، ارتفاع، لنز و … احتمالاً تراز کردن پروژکتور را آسان‌تر می‌کند. از هر نوع تنظیمات کیستون روی پروژکتور استفاده نکنید، مگر اینکه کاملاً مجبور باشید. این تنظیمات به صورت الکترونیکی تصویر را دستکاری می کنند تا مستطیل شکل باشد. این کار باعث کاهش وضوح و کیفیت تصویر می شود و بهتر است از آن اجتناب شود. از سوی دیگر ” تغییر لنز” لنز را به صورت مکانیکی حرکت می دهد و استفاده از آن توصیه می شود.

فوکوس را تا زمانی تنظیم کنید که جزئیات واضح شوند. اگر مرکز در فوکوس باشد اما گوشه ها در فوکوس نباشند، می تواند نشانه ای از عمود نبودن پروژکتور و صفحه نمایش باشد.اگر پروژکتور روی میز باشد، معمولاً یک یا چند پایه برای تراز کردن آن قابل تنظیم هستند.

 

6. دریچه ها را به پایین بکشید

هنگامی که مطمئن شدید همه چیز کار می کند، جهت گیری تصویر عالی است (یا به همان اندازه که می توانید آن را کامل کنید) زمان آن رسیده است که صفحه و پروژکتور را به طور دائم نصب کنید. همچنین زمان خوبی برای جدا کردن کابل‌های HDMI است تا کسی به آنها برخورد نکند.
اگر کابل HDMI را از روی دیوار عبور می دهید، مطمئن شوید که برای آن کانالی تعبیه شده است و خلاف مقررات ساختمانی عمل نمیکنید.

 

7. حالت تصویر مناسب را انتخاب کنید

اکنون که همه چیز در حال اجرا است، زمان آن رسیده است که مطمئن شوید پروژکتور به بهترین شکل ممکن عمل خواهد کرد. مانند تلویزیون ها، پروژکتورها حالت های تصویری از پیش تعیین شده دارند، بنابراین شما میتوانید حالت مناسب را انتخاب کنید. بهترین گزینه برای کیفیت کلی تصویر در یک اتاق تاریک معمولاً «فیلم» یا «سینما» است. اگر اتاقتان روشن تر است و با نور محیطی سر و کار دارید، ممکن است بخواهید حالت روشن تری مانند Vivid یا Dynamic را انتخاب کنید، اما توجه داشته باشید که آنها اغلب آبی، سبز یا هر دو را برعکس می کنند.
تنها دو تنظيم متفاوت عمده با پروژکتورها در مقابل تلويزيون ها وجود دارد. اولین نوع: حالت لامپ است. همانطور که احتمالاً حدس زدید این تنظیم، میزان روشنایی تصویر را نشان میدهد. در بیشتر موارد، تصویر روشن تر بهتر است، اما اگر این گزینه را انتخاب کنید، صدای پروژکتور بلندتر خواهد بود (به دلیل صدای فن) و از عمر مفید لامپتان هم کاسته خواهد شد. معمولاً تنظیماتی به نام Dynamic وجود دارد که نباید با حالت تصویر Dynamic نام اشتباه گرفته شود. این کار قدرت لامپ را بسته به آنچه روی صفحه نمایش است تغییر می دهد.

 

8. صدای بهتر را در نظر بگیرید (اختیاری)

همانطور که در بالا ذکر شد، بهتر است برای صدا به بلندگوهای داخلی پروژکتور اکتفا نکنید. در بهترین حالت آنها چند وات هستند. اگر اتاق شما فضایی برای سیستم صوتی کامل ندارد، توصیه می کنیم حداقل یک بلندگوی بلوتوثی مناسب وصل کنید. اکثر پروژکتورها یک خروجی صدای آنالوگ دارند بنابراین می‌توانید از اسپیکرهای کابلی نیز استفاده کنید.

 

9. چراغ ها را خاموش کنید و لذت ببرید!

در تاریکی، جایی که تصاویر به بهترین شکل ممکن به نظر می رسند، از تصاویر بهترین لذت را می برید. تنقلات را از یاد نبرید. امیدواریم این مقاله به کارتان آمده باشد.

1 نظر در “ویدئو پروژکتور چیست؟ بررسی 4 نوع پروژکتور

  1. ایوب نعمت اللهی گفت:

    سلام
    به نظرتون با بودجه اندک چه ویدئو پروژکتوری بگیرم؟
    استفادم شخصی هست و برای منطل میخوام
    هرچند هوم افیسم و گاهیم جلسه دارم تو خونه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *